Pretekli projekti

Ko teorija postane vaš vsakdan.

Eko Miška

Eko Miška je trgovina, ki prodaja ekološko pridelano hrano ter druge produkte. Za njih smo postavili lepo in elegantno spletno stran ter poskrbeli, da jih najde tudi računalniška miška.

PuciCup

PuciCup – podjetje, ki poskrbi, da se po prireditvi kozarci ne valjajo po tleh. Proizvajajo namreč okolju prijazne povratne kozarce, ki jih po izpraznjeni vsebini vrneš ter dobiš povrnjeno kavcijo. Mi smo skupaj z njimi dvignili kozarce ter nazdravili njihovi novi moderni strani.

Obrtnacona.com

Spletna stran podjetja Konzorcij Predstruge, ki je bilo ustanovljeno leta 2008 z namenom investicije in izgradnje industrijsko obrtne cone Predstruge. Spletna stran ponuja zanimiv vpogled pomembnih informaciji o obrtni coni.

Poročni Butik Manila

Izdelava spletnega mesta Poročni butik Manila. Za butik, ki izdeluje in prodaja poročne obleke, moške obleke, uniforma in večerne obleke smo izdelali moderno in elegantno spletno stran, preko katere je možna rezervacija terminov in neposreden pogovor z njihovimi prijaznimi in strokovnimi svetovalci.

After Six

Za blagovno znamko After SIX, ki izdeluje zelo eleganta in dostopna večerna oblačila za ženske smo izdelali spletno stran, ki ustreza karakterju znamke.

Apartmaji Laznica

Apartma Laznica se nahaja v idilični vasici (Laznica), od mesta Cerkno oddaljena 2 km in 13 km od Smučarskega centra Cerkno. Nahaja se tik ob glavni cesti, ki vodi do zanimivih vasi Cerkljanskega hribovja. Spletna stran, ki bo v vas prebudila željo po mirnem oddihu v naravi.

Tu smo da začnemo!

Contact Us Se-tech

Kontakt

SE-TECH, Gašper Sedej s.p.
Rudarska ul. 14
SI-5280 Idrija

Philippines Office

2nd floor Beyond Xtreme Travel Catanduanes, St. Cor. Del Monte St., West Avenue Quezon City

Telefon

SLO: +386 31 383 546
Philippines: +63 999 992 0270