Naša ponudba

Naše znanje – vaša prisotnost na spletu po meri.

Spletni razvoj

Izdelava spletnih trgovin

Spletni Marketing

IT strategija

IT storitve

Zaščita

Spletni razvoj

Od preprostega do zapletenega razvoja spletnih strani. Naši strokovnjaki so predani ustvarjanju strokovnih spletnih strani za podjetja, ustanove ali osebne namene.

Da ne bo ostalo le pri prvi odlični uporabniški izkušnji, ampak bo vaša stran v ravnovesju med estetiko in uporabnostjo pritegnila vse več povratnih kupcev, bodo za vas SE-TECH strokovnjaki izdelali natančno analizo in temeljit načrt ter razvili spletno stran v pravem ravnovesju. Vaša spletna stran bo odlično komunikacijsko orodje s ciljno javnostjo.
Zakaj? Da bo vaša stranka z zanimanjem brskala po spletni strani ter bodo informacije, ki jih potrebuje, koristne ter primerno izpostavljene. Skrbeli bomo za nadaljne nadgradnje ter želene popravke ter skupaj z vami spremljali uspešnost spletne strani ter najpomembneje – uspešnost vašega podjetja.

Kaj nudimo:
  • Oblikovanje in razvoj spletne strani
  • Svetovanje
  • Strategija
  • Integracija
  • Posodobitve
  • Podpora in vzdrževanje
  • Mobilne rešitve

Izdelava spletnih trgovin

Ponujamo celovite storitve e-trgovine za vse vrste izdelkov in sektorjev. Naše strokovne rešitve vam lahko pomagajo pri večji spletni prodaji. Tu smo za vas, da vam in vašim strankam ponudimo kar najlažjo nakupovalno izkušnjo. Poskrbeli bomo za polne police izdelkov, ter pomagali k številčnejšim nakupovalnim košaricam.

Kako? Oblikovali bomo uporabno spletno trgovino, kjer bodo produkti kupcem prijazno kategorizirani, ter poskrbeli, da bo vaša ponudba prišla uspešno do vaših potencialnih strank.
Da pa bo to brezhibno potekalo, bodo naši strokovnjaki redno vzdrževali tako spletno stran kot tudi e-trgovino.

Spletni Marketing

Odkrivamo potencial Spletne optimizacije SEO, oglaševanja Google in socialnih omrežji. Pozornost in čas vašega občinstva bo preusmerjen k vam, kar vam bo zagotovilo boljše rezultate.

V času digitalnizacije je vse na dosegu roke, kar pomeni, da je lahko tudi vaša konkurenca pred vami. Da pa temu ne bo tako, bodo      SE-tech strokovnjaki redno skrbeli, da bo vaše podjetje na vrhu. S spletno optimizacijo SEO poskrbimo, da boste videni in klikani prvi, dodatno pa ponujamo še marketing na socialnih omrežjih, brez katerega dandanes podjetja žal ne morejo več. S pomočjo kvalitetnih vsebin ter pravega pristopa vam pomagamo k uspešni predstavitvi na Instagramu, Facebooku ali drugih družbenih omrežjih. Za vas bomo raziskali vaše občinstvo,
spremljali delo konkurence, ter s pomočjo novodobnih digitalnih kanalov vaše podjetje postavili pred vaše konkurente.

IT strategija

Z ustrezno IT strategijo lahko povečate produktivnost vsakega zaposlenega, odstranite ovire za rast in spodbujate splošno učinkovitost in donosnost.

Pomembno je določiti cilje vašega podjetja in na podlagi tega postaviti strateški načrt za dosego le-teh.
Skupaj bomo s pomočjo zastavljenega načrta ter novodobne tehnologije dosegli tisti uspeh podjetja, kot ste si ga zastavili. Morda vas do cilja loči le modernizacija strojne opreme ali pa tisti najnovejši program, ki bo vaše delo olajšal in nadgradil.
Za vse to bomo skupaj našli najbolj optimalne rešitve.

IT storitve

SE-TECH strokovnjaki najdejo za vas primerno rešitev, ne glede na to ali želite nadgradnjo osnovne infrastrukture, prehod v oblak, virtualizirano okolje, dodatno varnost ali le pomoč pri premikanju pisarne. Nudimo vam servis osebnih in prenosnih računalnikov, ter celotne računalniške opreme. Naši strokovnjaki poskrbijo za vaš operacijski sistem, namestitev omrežja kot tudi za vaše mobilne naprave, bodisi namestitev potrebnih aplikacij ali za strojna popravila.

Naj bo problem na omrežju, varnosti, v oblaku ali zgolj v tiskalniku, za vas pripravimo prilagojen paket pogodbenega vzdrževanja, da bo vaše delo potekalo kar se da nemoteno.

Zaščita

Poleg svetovanja o zaščiti in arhiviranju podatkov nudimo tudi reševanje podatkov iz trdih diskov pri lažjih okvarah ter pri tem upoštevamo spoštovanje zasebnosti.
Ne pozabite na zaščito! Poskbite, da je vaš operacijski sistem redno posodobljen, ter tako tudi redno zaščiten! Naj vaši podatki ne tavajo prosto na računalniku, na enem samem trdem disku. Prepustite nam, da jih diskretno shranimo in varno kopiramo na tako imenovani oblak. Dovolite nam, da trajno zbrišemo podatke, katerih se želite znebiti, in obratno, rešimo podatke, ki ste jih izgubili.

Ne gre le za zaščito vaše trojne ali programske opreme, v sodelovanju z nami zaščitimo tudi vaše ostale podatke. Ne želite si izgubiti podatkov vaših strank, virusov in vseh ostalih preglavic interneta. Potrebno je poskrbeti za zaščito vaših dragocenih podatkov.

Tu smo da začnemo!

Contact Us Se-tech

Kontakt Slovenija

SE-TECH, Gašper Sedej s.p.
Rudarska ul. 14
SI-5280 Idrija

Oddaljena pisarna

2nd floor Beyond Xtreme Travel Catanduanes, St. Cor. Del Monte St., West Avenue Quezon City – Filipini

Telefon

SLO: +386 31 383 546
Philippines: +63 999 992 0270