Naša ponudba

IT storitve

SE-TECH strokovnjaki najdejo za vas primerno rešitev, ne glede na to ali želite nadgradnjo osnovne infrastrukture, prehod v oblak, virtualizirano okolje, dodatno varnost ali le pomoč pri premikanju pisarne. Nudimo prodajo in servis osebnih in prenosnih računalnikov, ter ostale računalniške opreme. Poskrbimo za vaš operacijski sistem, namestitev žičnega in brezžičnega omrežja. 

Naj bo problem na omrežju, varnosti, v oblaku ali zgolj v tiskalniku, za vas pripravimo prilagojen paket pogodbenega vzdrževanja, da bo vaše delo potekalo kar se da nemoteno.

Izvajamo izven garancijska popravila (menjava ekranov, baterij, kamer, popravilo matičnih plošč) pametnih telefonov in tabličnih naprav, ter prenosnikov in osebnih računalnikov. Nameščamo željene aplikacije in posodobitve.

IT strategija

Pomembno je določiti cilje vašega podjetja in na podlagi tega postaviti strateški načrt za dosego le-teh.
Skupaj bomo s pomočjo zastavljenega načrta ter novodobne tehnologije dosegli tisti uspeh podjetja, kot ste si ga zastavili. Morda vas do cilja loči le modernizacija strojne opreme ali pa tisti najnovejši sistem, ki bo vaše delo olajšal in nadgradil.

Z ustrezno IT strategijo lahko povečate produktivnost vsakega zaposlenega, odstranite ovire za rast in spodbujate splošno učinkovitost in donosnost.

Nudimo pomoč pri vodenju IT projektov. Digitalizacija, prehod na nove sisteme in integracije. Za vse to bomo skupaj našli najbolj optimalne rešitve.

Omrežne rešitve

Nudimo namestitve in preglede brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk, namestitve in konfiguracije osebnih računalnikov in računalnikov za poslovno rabo.

Za vas posrbimo za vsebino strežniške sobe, komunikacijskih omaric, usmerjevalnikov, switch, požarnih zidov ter neprekinjenega napajanja omrežne in računalniške opreme.

Zavedamo se, da je vaše računalniško omrežje ključni element vašega poslovanja. V tem tehnološko usmerjenem času je vaše podjetje tako močno kot računalniška infrastruktura, ki ga podpira. Ko se vedno več podjetij odziva na svoja glasovna in podatkovna komunikacijska omrežja, postajajo razpoložljivost, zanesljivost, razširljivost in varnost omrežja ključni elementi vašega delovanja in so bistvenega pomena za vašo poklicno podobo in odnos s strankami. S SE-TECH vaše omrežje postane izjemno poslovno sredstvo. Pravilno zasnovano in dobro vzdrževano komunikacijsko omrežje pomeni večjo učinkovitost, večjo produktivnost, manj stresa in dramatično zmanjšan čas izpadov.

Izdelava spletnih strani

Za naše stranke izdelujemo tudi preproste predstavitvene spletne strani. Skupaj s partnerji smo predani ustvarjanju strokovnih spletnih strani za podjetja, ustanove ali osebne namene.

Da ne bo ostalo le pri prvi odlični uporabniški izkušnji, ampak bo vaša stran v ravnovesju med estetiko in uporabnostjo pritegnila vse več povratnih strank. Vaša spletna stran bo odlično komunikacijsko orodje s ciljno javnostjo.
Zakaj? Da bo vaša stranka z zanimanjem brskala po spletni strani ter bodo informacije, ki jih potrebuje, koristne ter primerno izpostavljene. Skrbeli bomo za nadaljne nadgradnje ter želene popravke. Skupaj z vami bomo spremljali uspešnost spletne strani ter najpomembneje – vaš uspeh.

Kaj nudimo:
  • Oblikovanje in razvoj spletne strani
  • Svetovanje
  • Strategija
  • Integracije
  • Posodobitve
  • Podpora in vzdrževanje
  • Prilagojenost mobilnim napravam

Video nadzor

Povečanje varnosti vaših objektov. Nudimo namestitev varnostnih kamer, 4K kamere, ogled na daljavo, zaznavanje gibanja. Izvajamo za poslovne in stanovanjske namene.

Zavedamo se, da se zaščita vas in vaše lastnine začne s kakovostnimi storitvami in konča z “enostavnim za uporabo” vrhunskim sistemom nadzornih varnostnih kamer.

Vaš sistem mora imeti vmesnik za enostavno uporabo, tako da se ga lahko naučite uporabljati v nekaj minutah

Zaščita

Poleg svetovanja o zaščiti in arhiviranju podatkov nudimo tudi reševanje podatkov iz trdih diskov pri lažjih okvarah ter pri tem upoštevamo spoštovanje zasebnosti.
Ne pozabite na zaščito! Poskbite, da je vaš operacijski sistem redno posodobljen, ter tako tudi redno zaščiten! Naj vaši podatki ne samevajo prosto na računalniku, na enem samem trdem disku. Prepustite nam, da jih diskretno shranimo in kopiramo na varna mesta ali oblak. 

Ne gre le za zaščito vaše strojne ali programske opreme, v sodelovanju z nami zaščitimo tudi vaše ostale podatke. Ne želite si izgubiti podatkov vaših strank, virusov in vseh ostalih preglavic interneta. Poskrbimo tudi za primerno opremo, požarne zidove, ki vas zaščitijo pred nevarnimi udori, zlonamerno programsko opremo in zaščitijo omrežje in podatke. 

Tu smo da začnemo!

Contact Us Se-tech

Kontakt

SE-TECH, Gašper Sedej s.p.

Idrija - Ljubljana

Delujemo na območju zahodnih in osrednjeslovenskih regiji

Telefon

SLO: +386 31 383 546