Pretekli projekti

Poleg drugih računalniških in mrežnih storitev za naše stranke izdelamo tudi preproste pa vendar učinkovite in moderne spletne strani. 

Prodaja avtomobilov Jap Center

Po meri izdelana spletna stran, s predstavitvijo podjetja, ki se ukvarja s prodajo lepo ohranjenih in preverjenih rabljenih vozil. Ponujajo bogato izbiro športnih, družinskih in SUV vozil.
Spletna stran je prilagojena celotnemu izgledu znamke.

Turistična agencija NOVA

Spletna stran priznane in uveljavljene turistične agencije NOVA iz Idrije. Ustvarili smo spletno stran, s katero je naročnik želel predstaviti svojo dejavnost in samostojno upravljati z vsebinami na spletni strani.

Izobraževanje za nadzornike

Spletna stran namenjena predstavitvi izobraževanja za nadzornike. Na spletni strani so predstavljeni urniki izobraževanj, možnosti za prijavo, ceniki in predstavitev predavateljev izobraževanj.

Eko Miška

Eko Miška je trgovina, ki prodaja ekološko pridelano hrano ter druge produkte. Za njih smo postavili lepo in elegantno spletno stran ter poskrbeli, da jih najde tudi računalniška miška.

PuciCup

PuciCup – podjetje, ki poskrbi, da se po prireditvi kozarci ne valjajo po tleh. Proizvajajo namreč okolju prijazne povratne kozarce, ki jih po izpraznjeni vsebini vrneš ter dobiš povrnjeno kavcijo. Mi smo skupaj z njimi dvignili kozarce ter nazdravili njihovi novi moderni strani.

Obrtnacona.com

Spletna stran podjetja Konzorcij Predstruge, ki je bilo ustanovljeno leta 2008 z namenom investicije in izgradnje industrijsko obrtne cone Predstruge. Spletna stran ponuja zanimiv vpogled pomembnih informaciji o obrtni coni.

Poročni Butik Manila

Izdelava spletnega mesta Poročni butik Manila. Za butik, ki izdeluje in prodaja poročne obleke, moške obleke, uniforma in večerne obleke smo izdelali moderno in elegantno spletno stran, preko katere je možna rezervacija terminov in neposreden pogovor z njihovimi prijaznimi in strokovnimi svetovalci.

After Six

Za blagovno znamko After SIX, ki izdeluje zelo eleganta in dostopna večerna oblačila za ženske smo izdelali spletno stran, ki ustreza karakterju znamke.

Apartmaji Laznica

Apartma Laznica se nahaja v idilični vasici (Laznica), od mesta Cerkno oddaljena 2 km in 13 km od Smučarskega centra Cerkno. Nahaja se tik ob glavni cesti, ki vodi do zanimivih vasi Cerkljanskega hribovja. Spletna stran, ki bo v vas prebudila željo po mirnem oddihu v naravi.

Tu smo da začnemo!

Contact Us Se-tech

Kontakt

SE-TECH, Gašper Sedej s.p.

Ljubljana & Idrija

Telefon

SLO: +386 31 383 546